Op 1, 2 en 3 september zal Kunstenfestival De EigeWijze in Breda neerstrijken. Een spektakel dat geen enkele binnenstad-bezoeker dat weekend kan ontgaan. In één weekend treden meer dan dertig zeer uiteenlopende acts op in het Bredase centrum. Optredens van muziek- en dansacts uit alle windstreken, straattheater, een bijzondere modeshow en beeldende performance.

Op vijf verschillende podia in de Veemarktstraat, St.Janstraat, Grote Markt Zuid, Kerkplein en Havermarkt kunt u genieten van onder andere Griekse blues, Portugese fado, wereldmuziek uit Afrika en Zuid Amerika, jazz, klezmer en meerdere singer songwriters. De programma's per dag en informatie over de optredende artiesten vindt u via het menu hieronder.

Naast muziek zal overal straattheater te zien zijn. Kleurige steltlopers, clowneske acrobaten, fysiek theater, u komt oren en ogen te kort. Met De EigeWijze is Breda evenementenstad alweer een bijzonder festival rijker.

Neem een kijkje in het programma door hieronder op vrijdag, zaterdag of zondag te klikken. Er zit altijd iets voor u bij!

De EigeWijze heette voorheen "De Kleine Prijs van de Grote Markt Zuid" en werd in 1999 voor het eerst als De EigeWijze georganiseerd. De organisatie heeft zich ten doel gesteld een kunstenfestival te organiseren waar ruimte is voor alle mogelijke vormen van performance. De EigeWijze is te bereiken via email de.eigewijze@dit.is

De EigeWijze
t.a.v. L. van Lieshout
Postbus 1951
4801 BZ Breda
telefoon 076-5226400

Klik hier als u problemen ondervindt bij de weergave van deze site.

1+2+3 september

Klik
hier
voor
een
verslag
in
foto's
van
De
EigeWijze
2000